Nieuwste Marc Cain kleding in de winkels

Mocht je het gemist hebben: de grote modehuizen geven normaliter een grootse fashion show om de nieuwe collecties te presenteren. Helaas is dat door de huidige maatregelen niet mogelijk. Om toch dat gevoel van de start van een nieuw fashion seizoen te starten, werd de nieuwste Marc Cain kleding tijdens een live fashion show gepresenteerd. Front row vanaf je bank: hoe bijzonder is dat?!

Marc Cain Lente/Zomer 2021

In de nieuwste collectie van dit Duitse modemerk zagen we veel klassieke kleuren terug. De focus ligt echt op het duurzaam opbouwen van jouw garderobe. De kleuren zwart, wit en geel komen veel terug. Om de collectie net dat beetje extra karakter te geven, is ook roze een kleur die veel terug te zien was.

Inmiddels is de nieuwe collectie van Marc Cain verkrijgbaar in jouw favoriete warenhuis. Door de huidige maatregelen in Nederland is het niet mogelijk om fysieke winkels te bezoeken. Daarentegen kun je jouw fashion-hart luchten in de webshops van o.a. de Bijenkorf of Van Zuilen Mode. Van Zuilen Mode heeft de grootste Marc Cain shop-in-shop van Nederland. Zeker de moeite waard om daar eens te kijken.

Duitse mode: verfijnd, chique en luxe

Zeg je Marc Cain, dan zeg je luxe. De materialen die gebruikt worden voor hun collecties worden allen met veel zorgvuldigheid geselecteerd. Het proces van ontwerp tot fashion show neemt heel wat uren, dagen, weken, maanden in beslag. En dat zie je terug in de collecties.

Marc Cain

Alle details zijn met zorg afgewerkt en de stoffen voelen luxe en zwaar aan. Daar herken je de mode van dit Duitse modehuis direct aan. Toch is de kleding van Marc Cain nog erg divers, zodat je duurzaam kunt combineren met je huidige garderobe.

Marc Cain niet de enige met online fashionshow

Marc Cain was niet het enige modehuis dat koos voor een online fashionshow die te streamen was voor grote fans. Ook Dior gaf een kijkje bij de fashionshow, kon je de show van Chanel vanaf de bank streamen, zat je front row bij Louis Vuitton en ook Miu Miu was erg populair onder de streamende fashion liefhebbers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *