Power Walk & Pilates op 22 november: Doe mee!

Cadeau voor jou van Fonte di Vita! Op donderdag 22 november kun je weer mee met onze super gezellige Power Walk. Haal je wandel- schoenen uit de kast, trek makkelijk zittende sportkleding aan, en laat je meenemen voor een heerlijke wandeling. Aansluitend volgt een uitdagende core stability work-out door middel van Pilates oefeningen.

Tijdens de wandeling ben je je spieren aan het versterken, je conditie aan het verbeteren én je vetverbranding wordt geactiveerd. Voor we vertrekken maken we kennis met elkaar onder het genot van een heerlijke, home-made energie reep en een kop thee. Als we terugkomen staat er wederom een lekkere, healthy snack klaar. Yoga en Pilates docente Nancy Adams neemt je mee om Body & Mind te activeren en verwent je met haar home-made lekkers en deelt de recepten met liefde.

Tijden

We verzamelen tussen 12.30 en 13.00 bij Fonte di Vita in Den Bosch en vertrekken om 13.00. Bij terugkomst bij Fonte di Vita gaan we aan de slag om de buikspieren te verstevigen door middel van een 30 minuten Pilates mini-workout. Deze sportieve gezellige middag duurt tot 16.00.

We gaan voor een prachtige “Indian Summer“ dag, zodat de pilates les buiten in het park is. Anders lekker bij Fonte di Vita binnen (matjes zijn aanwezig).

Meld je op tijd aan door contact met ons op te nemen of laat weten dat je komt via de het formulier bij de receptie. Blijf op de hoogte via het Facebook evenement. Vol is vol!