Een paar kilo’s afvallen

Ben je niet ontevreden met je figuur, maar zitten die paar extra kilootjes toch in de weg? De deskundige consulenten van Ladyline helpen je graag om jouw streefgewicht te bereiken. In tegenstelling tot crash-diëten waarvan je vooral gaat jojo’en, is onze aanpak gericht op duurzaam gewichtsverlies. Want als je straks stralend in je vel zit, wil je dat vanzelfsprekend zo houden!

Top Slimming arrangement

Ieder lichaam is anders. Daarom geldt dat ook voor ons Top Slimming arrangement. Samen met jou stellen we een individueel plan op, dat aansluit op je leeftijd, fysieke conditie en levensstijl. Alles wat je hoeft te doen om succesvol af te vallen, is dit plan te volgen.

De vijf pijlers

Dit zijn de vijf pijlers van het Top Slimming Arrangement:

  1. Gezonde voeding

Het geheim van een slank figuur is een goede balans tussen eet- en leefgewoonten. Bij Ladyline helpen we je om een optimale balans te creëren. Op basis van een ademanalyse en activiteitenmeting stellen onze consulenten een persoonlijk voedingsadvies samen. Dit zal je helpen om blijvend af te vallen zonder hongergevoel.

  1. Bewegingstherapie

Als je wilt afvallen is het belangrijk om veel te bewegen. Voor drukbezette vrouwen met een zittend beroep kan dit lastig zijn. Bij Ladyline is tweemaal twintig minuten per week sporten al voldoende voor een optimaal resultaat. De oefeningen worden liggend gedaan in een verwarmde cabine. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw lichamelijke mogelijkheden en conditie.

  1. Ozon zuurstoftherapie voor huidverbetering

Ozon-zuurstoftherapie helpt je huid om weer glad en strak te worden. Deze therapie bevordert de doorbloeding van je huid en herstelt haar oorspronkelijke elasticiteit en roze teint. Zo ga je er stap voor stap steeds stralender uitzien. De complimenten zullen beslist niet uitblijven!

  1. Personal Coaching

Afvallen doe je bij Ladyline niet alleen. Voor het hele traject krijg je een personal coach toegewezen. Onze coaches zijn deskundige professionals die jou niet alleen helpen om je ideale gewicht te bereiken, maar ook om dat te behouden.

  1. Mind Balance

Naast voeding en beweging is afvallen ook een kwestie van gedragsverandering. Ons ‘Mind Balance’ programma is onderdeel van het Top Slimming arrangement. Tijdens dit programma leer je om de baas te blijven over je eetgewoontes. Zo blijf je altijd perfect in shape!

Maak een afspraak

Professionele ondersteuning nodig bij afvallen? Bij Fonte di Vita Den Bosch helpen we je graag aan een gezond gewicht. Je krijgt tips, adviezen en feedback hoe je het beste op gewicht kunt komen en blijven en hoe vezels daaraan bijdragen. Bel of mail direct voor een afspraak of voor meer informatie.